De top 7 van de beste hamburger kookboeken 2024

In de wereld van culinaire geneugten staat de hamburger hoog op het lijstje van geliefde lekkernijen. Of je nu een fervent vleesliefhebber bent of juist de voorkeur geeft aan plantaardige alternatieven, er is een overvloed aan heerlijke hamburgerrecepten om je smaakpapillen te verwennen. Om je op weg te helpen naar het ultieme burgerparadijs, heb ik een lijst samengesteld met de beste hamburger kookboeken die je zeker moet ontdekken.

Om je een goed beeld te geven van de beste hamburger kookboeken heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. De link geeft je veel extra informatie over het kookboek. Via de link kun je het kookboek snel en eenvoudig bestellen.

Masterclass – Hamburgers

Maak zelf je ultieme hamburger!

Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Hamburgs van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger.


Hamburgers

De perfecte hamburgers maken doe je met behulp van dit kookboek. Het lijkt zo simpel, een smaakvolle hamburger bereiden. Maar toch komt er heel wat bij kijken wil je de perfecte hamburger kunnen serveren. Hoe kies je het beste vlees en hoe kruid je dat, hoe bak je een lekker broodje, welke kaassoort en welke verse kruiden neem je en hoe maak je een goede saus? Op al deze vragen krijg je antwoord in het kookboek ‘Hamburgers’.

Een klassieker als de cheeseburger, maar ook verrassende burgers met courgette en geitenkaas, tonijntartaar of lam en chorizo; Big Fernand geeft verleidelijke hamburgerrecepten en bijpassende sausrecepten prijs.


Hamburgers – Best burger in town

Hamburgers grillen is een kunst, maar met deze verzameling hamburgers uit alle windstreken krijg je die kunst snel in de vingers. Een tijdloze collectie klassiekers die ook de echte kenner zullen bevallen, een reeks verbluffende nieuwe creaties waarmee je familie en vrienden kunt verrassen en een hoofdstuk met bijgerechten voor de perfecte finishing touch bij je hamburgers.


Lekker Burgerlijk!

Een burgerrevolutie speelt zich af. Hamburgers ‘nieuwe stijl’ zijn niet meer vooral goedkoop en snel, maar lekker, origineel en gemaakt van kwaliteitsingrediënten. Zelfs sterrenchefs maken hun eigen signature burgers. Dus waarmee ga jij de show stelen? Een perfect gebarbecuede burger van zelf gedraaid gehakt? Homemade bearnaisesaus en pickles? Of een pracht van een vegaburger met bloemkoolsteak of gegrilde avocado? Je vindt ze in dit boek, samen met de beste burgertips, tricks en weetjes.


Onweerstaanbare hamburgers

Een lekker broodje, een blaadje sla, een flinke portie gehakt, een plakje kaas, 2 of 3 specerijen en voilà, uw burger is klaar in precies 5 minuten. Fastfood verbleekt erbij en iedereen is er dol op. Dit boek verklapt u het geheim van een echte authentieke burger en verrast u met allerlei variaties daarop. Voor op een zondagavond voor de tv, een etentje met vrienden of een smulpartijtje met de kids…

U vindt in dit boek een heleboel ideeën waarvoor u niet alleen rundergehakt kunt gebruiken, maar ook creatief kunt zijn met kip, lamsvlees, vis, tofoe of mozzarella, met verschillende soorten groenten en verrukkelijke sauzen. Vergeet die hamburgerketen op de hoek: de lekkerste hamburger eet u thuis!


Veggie & Vegan hamburgers

VEGETARISCHE EN VEGANISTISCHE HAMBURGERS 100% ZELFGEMAAKT Zin in een kastanje-paddenstoelen-pastinaakburger, een smoked BBQ-burger met polentasticks of een grilled halloumi met coleslaw? Ontdek in dit boek lekkere en ongewone recepten voor zelfgemaakte buns, hamburgers, bijgerechten, salades en sauzen. Met quinoa, halloumi of rode biet ontstaat zo gezonde fastfood voor fijnproevers, gegarandeerd zonder vlees!


Het ultieme hamburgerboek

Maak zelf de ultieme hamburger!

Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het complete hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de perfecte hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Met meer dan 80 recepten van Julius en 12 grote chefs zoals Ron Blaauw en Jonnie Boer maak je de ultieme hamburger.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *