Welke Vleesthermometers zijn het beste? (FAQ 2024)

De juiste temperatuur is cruciaal voor het bereiken van optimale smaak en textuur in vleesgerechten, dit wordt nog wel eens onderschat.

In deze blog ga ik dieper in op de essentiële rol van vleesthermometers bij het bereiden van heerlijke maaltijden. Van het belang van nauwkeurige temperatuurmetingen tot de verschillende soorten vleesthermometers die beschikbaar zijn.

Ben je op zoek naar de beste vleesthermometer voor jouw behoeften? We hebben een zorgvuldig samengestelde lijst van de topvleesthermometers op de markt, met overwegingen voor verschillende budgetten en kookstijlen.

Of je nu een liefhebber bent van sappige steaks, malse kip of perfect gegaarde braadstukken, een betrouwbare vleesthermometer is jouw geheime wapen in de keuken. Dit geldt zowel voor de doorgewinterde kok als de thuis / hobby kok.

KokenKoken

Wat is een vleesthermometer?

Een vleesthermometer is een keukengereedschap dat wordt gebruikt om de interne temperatuur van vlees te meten tijdens het kookproces. Het doel is om ervoor te zorgen dat het vlees de juiste gaarheid bereikt, wat niet alleen de smaak ten goede komt, maar ook de veiligheid waarborgt door ervoor te zorgen dat het vlees volledig is gekookt.

Er zijn verschillende soorten vleesthermometers beschikbaar, maar over het algemeen bestaat een vleesthermometer uit een sonde (een metalen pin of naald) die in het vlees wordt gestoken en een display waarop de temperatuur wordt weergegeven. Moderne vleesthermometers kunnen zowel analoge als digitale displays hebben.

Door gebruik te maken van een vleesthermometer kun je de giswerk vermijden en ervoor zorgen dat je vlees op de juiste manier wordt bereid, wat resulteert in smaakvolle en veilige maaltijden. Het gebruik van een vleesthermometer is vooral belangrijk bij het bereiden van grote stukken vlees, zoals braadstukken, om ervoor te zorgen dat de kern de gewenste temperatuur bereikt.


Hoe gebruik je een vleesthermometer?

Het gebruik van een vleesthermometer is eenvoudig, maar het vereist zorgvuldigheid om nauwkeurige resultaten te krijgen. Hier zijn algemene stappen voor het gebruik van een vleesthermometer:

Controleer de thermometer:

Controleer of de vleesthermometer schoon is voordat je hem gebruikt. Reinig de sonde met warm water en zeep en desinfecteer indien nodig.

Steek de thermometer in het vlees:

Plaats de sonde op het dikste gedeelte van het vlees, vermijd botten, vet en de pan. Zorg ervoor dat de punt van de sonde in het midden van het vlees zit voor een nauwkeurige meting.

Lees de temperatuur af:

Wacht tot de temperatuur stabiel is. Bij sommige thermometers kan dit enkele seconden duren, terwijl andere enkele minuten nodig hebben. Lees de temperatuur af op het display.

Interpreteer de resultaten:

Vergelijk de gemeten temperatuur met de aanbevolen interne temperaturen voor het specifieke type vlees. Pas indien nodig de kooktijd aan.

Reinig de thermometer:

Reinig de sonde van de vleesthermometer na gebruik om kruisbesmetting te voorkomen. Raadpleeg de instructies van de fabrikant voor specifieke reinigingsinstructies.

Bewaar de thermometer op de juiste manier:

Berg de vleesthermometer op volgens de instructies van de fabrikant. Sommige thermometers hebben een beschermende hoes om de sonde te beschermen.


Kun je ook een vleesthermometer gebruiken voor de oven?

Ja, je kunt specifieke vleesthermometers gebruiken in de oven. Deze thermometers zijn ontworpen om hoge temperaturen te weerstaan en kunnen veilig in het vlees blijven terwijl het in de oven gaart.

Bij het gebruik van een vleesthermometer in de oven is het belangrijk om de maximale temperatuur die de thermometer kan weerstaan te controleren. Zorg er ook voor dat de thermometer geschikt is voor langdurig gebruik in de oven, vooral als je van plan bent om langzaam te garen bij lagere temperaturen.


Kun je elke vleesthermometer gebruiken voor de bbq?

Niet elke vleesthermometer is geschikt voor gebruik op de barbecue (bbq). Bij het kiezen van een vleesthermometer voor de barbecue zijn er enkele belangrijke overwegingen waar je rekening mee moet houden:

Hittebestendigheid:

Zorg ervoor dat de vleesthermometer hittebestendig is en bestand is tegen de hoge temperaturen die op een barbecue kunnen voorkomen. De directe blootstelling aan de intense hitte van de barbecue kan sommige thermometers beschadigen.

Type thermometer:

Niet alle thermometers zijn geschikt voor dezelfde taken. Een instant-read thermometer is handig voor het snel controleren van de gaarheid van vlees op de barbecue, terwijl een draadloze thermometer handig kan zijn voor het monitoren van de temperatuur op afstand.

Soorten vlees:

Als je van plan bent om grote stukken vlees op de barbecue te bereiden, kan een draadloze thermometer met een lange sonde handig zijn. Hiermee kun je de temperatuur controleren zonder voortdurend de barbecue te openen.

Plaatsing van de thermometer:

Overweeg waar je de thermometer in het vlees moet plaatsen. Sommige thermometers zijn ontworpen om in het midden van het vlees te worden gestoken, terwijl andere geschikter zijn voor de dunne delen.

Leesbaarheid:

Zorg ervoor dat het display van de thermometer gemakkelijk afleesbaar is, vooral als je buiten in fel zonlicht staat.


Bij welke temperatuur is het vlees gaar en consumptie klaar?

De juiste interne temperatuur voor gaar en consumptie-klaar vlees kan variëren afhankelijk van het type vlees. Hier zijn enkele algemene richtlijnen:

 • Rundvlees:
  • Medium-rare: 55-60°C
  • Medium: 60-65°C
  • Well-done: 70°C en hoger
 • Varkensvlees:
  • Doorbakken: 70-75°C
 • Kip:
  • Kipfilet: 74-85°C
  • Kippendijen, kippenpoten, en hele kip: 75-85°C
 • Kalkoen:
  • Kalkoenborst: 74-79°C
  • Kalkoenpoten: 75-80°C
 • Lamsvlees:
  • Medium-rare: 60-65°C
  • Medium: 65-70°C
  • Well-done: 70°C en hoger

Wanneer kun je het beste een vleesthermometer gebruiken?


Een vleesthermometer kan op verschillende momenten tijdens het kookproces worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het vlees de gewenste gaarheid heeft bereikt. Hier zijn enkele specifieke momenten wanneer je een vleesthermometer het beste kunt gebruiken:

Vóór het koken:

Je kunt de temperatuur van het vlees meten voordat je het gaat bereiden, Dit is vooral handig bij het ontdooien van bevroren vlees. Bevroren vlees bakken is niet aan te raden. Daarom kan het checken van de temperatuur van het vlees verstandig zijn.

Tijdens het koken op het fornuis:

Voor dunne stukken vlees zoals koteletten, steaks of hamburgers kun je een instant-read thermometer gebruiken om de temperatuur te controleren vlak voordat je ze van het vuur haalt.

Tijdens het roosteren in de oven:

Bij grotere stukken vlees, zoals een braadstuk, kalkoen of hele kip, kun je een ovenbestendige thermometer gebruiken om de interne temperatuur te controleren terwijl het vlees in de oven gaart.

Bij het barbecueën:

Voor vlees dat op de barbecue wordt bereid, kun je een geschikte vleesthermometer gebruiken om de temperatuur van het vlees te controleren terwijl het op de grill ligt.

Bij het frituren:

Bij het frituren van vlees, zoals kip, kun je een vleesthermometer gebruiken om de temperatuur van de olie en het vlees te controleren om ervoor te zorgen dat het volledig gaar en veilig is om te eten.

Na het koken:

Het is ook handig om de temperatuur te meten nadat het vlees van de warmtebron is verwijderd om ervoor te zorgen dat het de juiste interne temperatuur heeft bereikt voordat het wordt geserveerd.


Wat zijn de voordelen van de vleesthermometer?

Het gebruik van een vleesthermometer biedt verschillende voordelen bij het bereiden van vleesgerechten. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Nauwkeurige gaarheid:

Een vleesthermometer geeft nauwkeurige metingen van de interne temperatuur van het vlees. Hierdoor kun je precies bepalen wanneer het vlees de gewenste gaarheid heeft bereikt, wat resulteert in sappiger en smaakvoller vlees.

Voorkomt overkoken:

Door de interne temperatuur van het vlees nauwlettend in de gaten te houden, kun je overkoken voorkomen. Overkoken kan leiden tot droog en taai vlees, terwijl een optimale temperatuur resulteert in een malser eindresultaat.

Voedselveiligheid:

Het gebruik van een vleesthermometer helpt bij het waarborgen van de voedselveiligheid. Het zorgt ervoor dat het vlees op de juiste temperatuur wordt gekookt om schadelijke bacteriën te doden, waardoor het risico op door voedsel overgedragen ziekten wordt verminderd.

Tijdsbesparing:

Door de exacte gaarheid van het vlees te meten, kun je de kooktijd optimaliseren. Dit kan resulteren in een efficiëntere bereiding en tijdsbesparing in de keuken.


Wat zijn de nadelen van de vlees thermometer?

Hoewel vleesthermometers over het algemeen zeer nuttig zijn, zijn er enkele nadelen waar je rekening mee moet houden:

Mogelijke beschadiging:

Sommige vleesthermometers kunnen beschadigd raken als ze worden blootgesteld aan te hoge temperaturen, vooral als ze niet ontworpen zijn voor gebruik bij bijvoorbeeld grillen op een zeer hete barbecue. Het is belangrijk om de specificaties van de thermometer te controleren en ervoor te zorgen dat deze geschikt is voor de beoogde kookmethode.

Regelmatig onderhoud vereist:

Om nauwkeurige metingen te behouden, moeten vleesthermometers regelmatig worden schoongemaakt en gekalibreerd. Het niet goed onderhouden van de thermometer kan leiden tot onnauwkeurige metingen.

Wachttijd bij instant-read thermometers:

Instant-read thermometers bieden snelle resultaten, maar het kan enige tijd duren voordat de meting stabiel is. Het is belangrijk om te wachten tot de temperatuur stabiliseert om een nauwkeurige meting te krijgen.

Mogelijke meetfouten:

Menselijke fouten, zoals het verkeerd plaatsen van de sonde in het vlees of het niet goed aflezen van het display, kunnen leiden tot onnauwkeurige metingen.


Waar moet je op letten bij het kopen van een vleesthermometer?

Bij het kopen van een vleesthermometer zijn er verschillende factoren waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

 • Type thermometer:
  • Er zijn verschillende typen vleesthermometers, waaronder instant-read, ovenbestendige, draadloze, infrarood, enz. Kies het type dat het beste past bij je kookbehoeften. Bijvoorbeeld, een instant-read thermometer is handig voor snelle metingen, terwijl een ovenbestendige thermometer geschikt is voor langdurig gebruik in de oven.
 • Nauwkeurigheid:
  • Controleer de nauwkeurigheid van de thermometer. Een nauwkeurige meting is essentieel voor het bereiken van de gewenste gaarheid in vlees.
  • Het is handig als de thermometer kalibreerbaar is of dat je deze kunt kalibreren om de nauwkeurigheid te waarborgen.
 • Meetbereik:
  • Zorg ervoor dat de thermometer het vereiste temperatuurbereik heeft voor de soorten vlees die je vaak bereidt. Sommige thermometers zijn geschikt voor hogere temperaturen, zoals bij het grillen.
  • Controleer of de thermometer bestand is tegen de temperaturen die je van plan bent te gebruiken, vooral als je hem op de barbecue of grill wilt gebruiken.
 • Sonde lengte:
  • Let op de lengte van de sonde, vooral als je grote stukken vlees bereidt. Een langere sonde is handig voor het meten van de temperatuur in het midden van dikke stukken vlees.
 • Responstijd:
  • Bij instant-read thermometers is de responstijd belangrijk. Hoe sneller de thermometer een stabiele temperatuur kan meten, hoe efficiënter je ermee kunt werken.
 • Display:
  • Zorg ervoor dat het display gemakkelijk afleesbaar is, vooral als je buiten in fel zonlicht kookt. Digitale displays met achtergrondverlichting kunnen handig zijn.
 • Energiebron:
  • Controleer of de thermometer op batterijen werkt en zo ja, welk type batterijen het nodig heeft. Sommige modellen zijn oplaadbaar.
 • Prijs en kwaliteit:
  • Overweeg je budget, maar let ook op de kwaliteit. Kwalitatieve thermometers kunnen een nauwkeurigere meting bieden en langer meegaan.

De top 7 van de beste vleesthermometers!

Nu je het belangrijkste weet van de vleesthermometers is het tijd voor de top 7 van de beste modellen van dit moment. Omdat er verschillende modellen vleesthermometers, vind je ook in de top 7 veel diversiteit. Om je een goed beeld te geven van de vleesthermometers heb ik naast een product omschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft veel extra informatie over de vleesthermometers.

Claire BBQ thermometer – Vleesthermometer – Oventhermometer – Draadloos met app 

De Claire vleesthermometer / BBQ thermometer is jouw onmisbare assistent voor het bereiden van heerlijke vleesgerechten. De thermometer is multifunctioneel en te gebruiken voor de barbecue, de oven, de grill en de pan. Je trakteert jezelf en je gasten altijd op een perfect gegaard stukje vlees en de gezellige etentjes kunnen niet meer stuk. Door de ondersteunende app kan jij tot op 60 meter afstand de garing in de gaten houden waardoor je zonder problemen lekker kan ontspannen met je gezin of vrienden.

De voordelen op een rijtje:

 • Temperatuur en garingsalarm afzonderlijk op apparaat & app.
 • Tot 6 probe’s aan te sluiten aan 1 apparaat (standaard 4 probe’s meegeleverd).
 • Tot 60 meter draadloos bereik.
 • Verlicht LCD display met lichtalarm bij doeltemperatuur.
 • Zelf in te stellen kerntemperatuur.
 • 12 soorten vlees en 5 garingsniveaus standaard ingesteld.
 • Stabiele bluetoothverbinding dankzij bluetooth 5.0 en ingebouwde bluetooth versterker

MostEssential Premium Vleesthermometer

Ben jij op zoek naar een vleesthermometer die makkelijk en snel de temperatuur meet? Dan is de MostEssential vleesthermometer de thermometer die jij nodig hebt! Meet de temperatuur van vlees en vloeistoffen, ervaar het gemak van een groot meetbereik, neem de thermometer overal mee naartoe en geniet van de handige extra functies!

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE:

ZEER SNEL & NAUWKEURIG
De thermometer beschikt over een hoge resolutie sonde die de temperatuur binnen 1 seconde op het scherm weergeeft zodat jij direct de temperatuur weet. Daarnaast zorgt de hoge resolutie sonde ervoor dat de metingen zeer nauwkeurig zijn en maximaal 0.5 °C zullen afwijken van de daadwerkelijke temperatuur.

GROOT MEETBEREIK
Met de thermometer is het mogelijk om temperaturen tussen de -50 °C en 300 °C te meten. Dit maakt de thermometer perfect voor het meten van de temperatuur van vlees, vis en vloeistoffen tijdens het bakken, koken en natuurlijk het BBQ’en.

WATERDICHT
Verder beschikt de thermometer over een waterdichtheid van IP67. Hierdoor kun je de vleesthermometer zonder problemen afspoelen onder de kraan.

HOLD-FUNCTIE
Met de ‘HOLD’ knop kun je gemakkelijk de weergeven temperatuur op het LCD-scherm vastzetten om zo de temperatuur na gebruik makkelijk af te lezen. Ook is het mogelijk om de temperatuur van een meting op te slaan.

KALIBREREN
De thermometer werkt direct uit de doos en is vooraf gekalibreerd, dus je hoeft zelf geen kalibratie uit te voeren. Toch is er ook de mogelijkheid om zelf te kalibreren om zo zeker te zijn dat de temperatuur correct is.

MAKKELIJK IN GEBRUIK
De thermometer is makkelijk in gebruik door het kleine formaat en het lichte gewicht van slechts 70 gram. Je hoeft alleen maar de sonde uit te klappen en de thermometer gaat automatisch aan! Vervolgens lees je op de temperatuur grafiek van de thermometer gemakkelijk de aangeraden temperatuur per vleessoort.

SUIKERTHERMOMETER
De thermometer is ook te gebruiken bij het karamelliseren van suiker. Doordat je bij elke temperatuur een ander soort smaak kan creëren kun je de karamel precies maken zoals jij lekker vindt.

INCLUSIEF FLESOPENER, MAGNEET EN EEN OPHANGGAT
Tijdens het BBQ’en kun je de thermometer ook perfect gebruiken als flesopener. Wanneer je vervolgens klaar bent met BBQ’en of het meten van de temperatuur bij een ander gerecht kun je de vleesthermometer met de ingebouwde magneet handig ophangen aan de koelkast of ophangen aan het ophanggat.


Lynnz® digitale thermometer met draad

Wil jij er zeker van zijn dat je vlees altijd de juiste garing heeft?

Dan biedt deze digitale kernthermometer met draad de ideale oplossing! Aan de buitenkant van een stuk vlees is vaak niet te zien of deze van binnen goed gaar is, zeker wanneer het stuk vlees zich op de barbecue of in de oven bevindt. Niet goed gegaard vlees kan een voedselvergiftiging veroorzaken en met deze vleesthermometer weet je zeker dat je vlees altijd de juiste garing heeft. Daarnaast is de temperatuurmeter ook geschikt om de temperatuur van vloeistoffen, suiker of gesmolten chocolade te meten!

 Altijd de juiste garing van je vlees, vis, of vloeistof
 Lange meetstang waardoor je handen niet verbranden bij het meten
Handige geheugenfunctie zodat je kan zien wat de laatst gemeten temperatuur is
Alarmfunctie voor wanneer gewenste temperatuur is bereikt

Ideale alarmfunctie

Het fijne aan deze thermometer is dat je een gewenste temperatuur kan instellen. Wanneer deze temperatuur bereikt is, zal er een alarm af gaan en weet je dat je stuk vlees de perfecte kerntemperatuur heeft bereikt. Zo hoef je niet telkens de oven open te doen om de meetstang in het vlees te steken, maar kan je deze gewoon laten zitten.

Digitaal en nauwkeurig

De vleesthermometer heeft een range van -50 tot +300 graden celcius en geeft dit weer op het digitale LCD scherm. De oventhermometer is zo nauwkeurig dat hij tot 1 decimaal achter de komma de meting weergeeft.


Hermanos® Digitale BBQ Thermometer Draadloos

Wil jij jouw stukje vlees, vis of kip altijd precies de juiste garing geven? Met deze compacte Hermanos vleesthermometer kun je eenvoudig de kerntemperatuur en garing van elk gerecht meten. Het heldere display geeft snel en nauwkeurig de kerntemperatuur weer en geeft een duidelijk signaal als de juiste temperatuur is bereikt.

Door deze thermometer eenvoudig via bluetooth aan jouw telefoon te koppelen kun je op ruim 30 meter afstand precies de garing van het vlees monitoren. De bijgeleverde losse vleesthermometer sondes meten op de graad nauwkeurig tot 330°C en zijn oven en hitte bestendig. Deze thermometer heeft een magneet aan de achterkant zodat je hem makkelijk aan elke stuk metaal kunt plakken.

Ideaal dus voor tijdens het BBQ’en, maar ook te gebruiken bij (rook) ovens, grill of de pan. Voor de perfecte garing hoef je alleen de thermometers in het vlees te doen, de App instellen en wachten tot het alarm af gaat! Zo heb jij meer tijd om van jouw familie en vrienden te genieten tijdens het koken!

Voordelen Hermanos Vleesthermometer

 • Compacte thermometer; makkelijk in gebruik
 • Geschikt voor (rook)oven, barbecue, grill, (braad)pan, etc.
 • Inclusief extra lange meetsondes
 • Inclusief batterijen om gelijk te gebruiken!
 • Magneet om aan elk soort metaal te plakken
 • Temperatuurbereik: 1 tot 330º Celsius
 • Gratis gebruiksvriendelijke Grill App (zonder reclame) met zelf in te stellen programma’s
 • Standaard ingestelde braadprogramma’s: voor 12 soorten vlees en 5 garingsniveus
 • Stabiele bluetoothverbinding dankzij bluetooth 5.0 en ingebouwde bluetooth versterker (ruim 30 meter)
 • Temperatuur en garingsalarm afzonderlijk op apparaat & app
 • Verlicht LCD display met lichtalarm bij doeltemperatuur

Broba – Digitale Thermometer Keuken

Voor de gepassioneerde thuisbakker die streeft naar het ultieme gebak, presenteert Broba met trots de digitale thermometer: jouw partner in precisie en consistentie. Bakken is een kunst én een wetenschap, en elke graad telt als het gaat om het creëren van die perfecte lekkernij.

Kenmerken en Voordelen:

 • Meetbereik: Of je nu met delicate chocolade werkt of een sappig stuk vlees braadt, de Broba thermometer is jouw gids met een indrukwekkend bereik van -50 tot 300 ℃.
 • Nauwkeurigheid: Zeg vaarwel tegen giswerk. Met een nauwkeurigheid van ± 1 ℃ en een beeldschermresolutie van 0.1 ℃, ben je altijd verzekerd van exacte metingen.
 • Snelheid: In de snelle wereld van het bakken telt elke seconde. Binnen 2-3 seconden heb je een nauwkeurige temperatuurmeting.
 • Duurzaamheid: Gemaakt van stevig ABS plastic en roestvrij staal (SS 304), is deze thermometer ontworpen om lang mee te gaan. De sonde van 110mm garandeert veiligheid en gebruiksgemak.
 • Waterbestendig: Morsen en spatten zijn onvermijdelijk in de keuken, maar met de Broba thermometer hoef je je geen zorgen te maken. Hij is volledig waterdicht!
 • Energiezuinig: Aangedreven door een 3v CR2032 knoopbatterij, ben je verzekerd van een lange levensduur.

Dankzij het stijlvolle design past deze thermometer moeiteloos in elke keuken. Als onderdeel van de Broba-familie, is deze thermometer niet alleen een instrument, maar ook een belofte. Een belofte van kwaliteit, duurzaamheid en het streven naar perfectie.


Auctic® DT-500 – Vleesthermometer 

Deze compacte, digitale keukenthermometer van Auctic is van alle markten thuis! De voedselthermometer meet snel en nauwkeurig de temperatuur van allerlei soorten voedsel, zoals vlees, jus, taart, melk en koffie. Ook kun je deze thermometer gebruiken voor het meten van de temperatuur van badwater. De keukenthermometer is super makkelijk in gebruik. Het item beschikt over een helder display om de temperatuur af te lezen. De thermometer meet vanaf -50°C/-58°C tot 350°C/572°F.

Veilig en handig
De meetsonde van de thermometer is van roestvrij staal en is extra lang. Zo loop je nooit het risico om je handen te verbranden tijdens het meten van de temperatuur. De thermometer heeft een handig haakje, waardoor je deze makkelijk op kunt hangen. Ook zit er een dopje op het uiteinde van de meetsonde. Wel zo veilig!

Auctic keukenthermometer:

 • Geschikt om de temperatuur van allerlei soorten voedsel en vloeistoffen te meten.
 • Meet vanaf -50°C/-58°C tot 350°C/572°F.
 • Snel en nauwkeurig.
 • Digitaal en veilig in gebruik.
 • Met dopje en handig ophanghaakje.
 • Een toevoeging op je keukenaccessoires!

MostEssential PRO-3 Digitale Vleesthermometer

Wil je moeiteloos perfect gegaard vlees bereiden zonder constant het vlees in de gaten te hoeven houden? Dan is de MostEssential PRO-3 vleesthermometer de thermometer die jij nodig hebt! Via de overzichtelijke app kun je eenvoudig de temperatuur instellen en ontvang je een melding zodra de gewenste temperatuur bereikt is. De thermometer is uitgerust met hoogwaardige aluminium sondes en een krachtige bluetooth 5.0 versterker voor een stabiele verbinding tot wel 100 meter afstand. Met de handige opberghoes kun je de thermometer veilig bewaren en gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE:

ALLES AF TE LEZEN VIA DE APP
Bekijk eenvoudig en overzichtelijk de temperaturen van de thermometer via de app. Stel moeiteloos de gewenste temperatuur in via je telefoon en ontvang een melding zodra de gewenste temperatuur bereikt is. Daarnaast kun je gemakkelijk de actuele temperatuur van elk stuk vlees per sonde bekijken.

BLUETOOTH 5.0
De thermometer is uitgerust met een ingebouwde bluetooth versterker, waardoor er een krachtige en stabiele verbinding tot stand wordt gebracht tussen je telefoon en de sonde.

100M BEREIK
Dankzij de stabiele en veilige draadloze verbinding kun je de sonde tot wel 100 meter van je telefoon plaatsen.

ALUMINIUM MEETSONDES
De aluminium sondes van de thermometer zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze nauwkeurig de temperatuur meten en lang meegaan. Met een snoerlengte van 1 meter en een hittebestendigheid tot maar liefst 380 °C kun je eenvoudig de temperatuur op een veilige afstand meten.

GROOT MEETBEREIK
Met de thermometer kun je temperaturen meten tussen -50 °C en 300 °C. Dit brede meetbereik maakt de thermometer ideaal voor het meten van de temperatuur van vlees, vis en vloeistoffen tijdens het bakken, koken en natuurlijk het barbecueën.

SLUIT TOT WEL 6 MEETSONDES AAN
Met de slimme vleesthermometer kun je de set van 3 sondes uitbreiden en in totaal tot 6 sondes toevoegen.

GELEVERD IN EEN LUXE OPBERGHOES
Bewaar de thermometer jarenlang in optimale staat dankzij de meegeleverde opberghoes. De stevige hoes biedt een veilige opbergplek voor de thermometer en maakt het gemakkelijk om de thermometer overal mee naartoe te nemen.


KokenKoken

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *